Πέμπτη, Ιανουαρίου 8

Έντρομο πλήθος , λοίσθιον ήθος

   Σμήνη έντρομων πτηνών είμαστε. Κάθε ξημέρωμα, σε τούτο τον νέο κόσμο της ανεμπόδιστης πληροφόρησης, περιέχει την  τουφεκιά, που θα μας κάνει να πετάμε για ώρες, αλλόφρονες, ώσπου κατάκοποι και ταπεινωμένοι το δειλινό να κουρνιάσουμε στις τρύπες μας, σε ό,τι τελος πάντων γνώριμο καταφεύγει ο καθείς μας, αναζητώντας ρανίδες θαλπωρής.
    "Σας προειδοποιούμε ότι οι σκηνές είναι ιδιαιτέρως σκληρές και παρακαλούμε να απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη".
Εσείς, οι ενήλικες, εσείς από τους οποίους εξαρτάται η εξασφάλιση του συστήματος μπορείτε τώρα να εμπεδώσετε πλήρως έναν αποκεφαλισμό, μια εκτέλεση εν ψυχρώ, ένα μακελειό, έτσι για να (δια) μορφωθείτε. Δεν θα σταματήσουμε μάλιστα να τα δείχνουμε παρά μόνον όταν βεβαιωθούμε ότι δεν απέμεινε κανένα πουλί σε κλαδί να κελαϊδάει την νέα μέρα, τον ήλιο και το φως, την αλμύρα του αέρα και το δώρο της ζωής. Τα σμήνη έντρομων πτηνών, είναι το εργαλείο του συστήματος, σε τούτο τον νέο κόσμο της ανεμπόδιστης πλην όμως καθοδηγούμενης πληροφόρησης.
    Για να γίνεις ενεργός πολίτης, πόσο μάλλον επαναστάτης, πόσο μάλλον ηγέτης θα χρειαστείς φρόνημα. Ήθος ακέραιον. Πνεύμα νικητή. Κορμί αναλώσιμο πλην όμως σφριγηλό. Και σμήνος ήρεμο και αποφασισμένο. Ψάξε να τα βρείς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;