Πέμπτη, Δεκεμβρίου 4

το e-book τους

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ 4,5 ΛΕΠΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ.

- Είναι απλά τα πράγματα !

    Ας πάρουμε μια τυχαία υπέροχη γυναίκα. Ας μην προβούμε σε ..αυτοχειρίες, οπότε : Δεν προσπαθούμε να πιάσουμε τον παλμό της, δεν αναλύουμε τα λεγόμενά της, δεν συνδέουμε τις χθεσινές με τις σημερινές της αντιδράσεις, δεν ανοίγουμε διάλογο με τις εκρήξεις της, δεν δεσμευόμαστε να λύσουμε τα θέματά της και δεν την διαχειριζόμαστε χτίζοντας αίολες προσδοκίες. Τούτα τα βασικά λάθη είμαστε πλέον ώριμοι να τα αποφύγουμε. Ωραία ;
   Ας πάρουμε μια τυχαία υπέροχη γυναίκα και ας επιχειρήσουμε να τη γαμήσουμε. Τι ;  Απότομο σας ήρθε ; Ε, για αυτό βάζω το ας.. Την θαυμάζουμε το λοιπόν και, οκ,  λειτουργεί ο ανδρισμός μας. Ωραία. Το βασικό συστατικό είναι εδώ. Πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε, κακά τα ψέματα. Για να τη γαμήσουμε τι πρέπει να κάνουμε ; Δε λέω βρε να βγάλουμε το βρακί της, τώρα εσείς μου προτρέχετε. Πρέπει να την καταστήσουμε αξιογάμητη υπέροχη γυναίκα. Αμ , εδώ μας θέλω. Μα υπέροχη γυναίκα δεν είναι αξιογάμητη, και μη μου πέφτετε από τα σύννεφα.
   Ας πάρουμε μια τυχαία υπέροχη γυναίκα. Για ποιούς λόγους δεν είναι αξιογάμητη ; Δεν μπορεί να χαλαρώσει. Σε αυτό το σημείο κομβικής σημασίας τεστάρουμε την τυχαία αυτή υπέροχη γυναίκα για να δούμε αν η δική μας παρουσία συμβάλλει στον εκνευρισμό της. Αν είναι ολοφάνερο, πάμε σε μια άλλη γυναίκα, εξάλλου αυτήν την υπέροχη τη διαλέξαμε τυχαία. Αν η δική μας παρουσία δεν συμβάλλει στον εκνευρισμό της, συτρέχει και το β βασικό συστατικό και ακολουθούμε τα εξής στάδια ενεργητικών προκαταρτικών τακτικών:
  Ένα. Της δηλώνουμε ευθαρσώς ότι ο στόχος μας είναι η γεννετήσια πράξη. Μετά, αμέσως όμως, για να γίνει κατανοητό, της ξαναδηλώνουμε άλλη μια φορά το ίδιο πράγμα, με μια φράση που το περιβάλλει με έναν ρομαντικό μανδύα. Δηλαδή της λέμε ότι μπορεί να είναι βέβαιη ότι quite after θα της ανάψουμε το τσιγάρο και δε θα μιλήσουμε για four minutes. Με αυτή την πρώτη κίνηση μπαίνουμε αμέσως στο 7% των αντρών που μπορεί μια τυχαία υπέροχη γυναίκα να κάτσει να τους ακούσει καθώς ασχολείται μέσα της με το θέμα της. Υποθέτω ότι ήδη έχουμε την ελάχιστη οργάνωση, δηλαδή αναπτήρες σε όλα τα απίθανα σημεία γύρω και πάνω μας.
  Δύο. Τη διαβεβαιώνουμε ότι όποιο και αν είναι το ζήτημα που την απασχολεί εμείς ούτε μας πειράζει να το σκέφτεται, ούτε μας πειράζει να το ξεφορτώσει στο τραπέζι, ούτε έχουμε την ηλίθια αξίωση να το βάλει σε κανενός είδους συρτάρι, γιατί έτσι κι αλλιώς αύριο θα είναι εκεί και θα την περιμένει και γιατί δεν υπάρχει ούτε μια τυχαία υπέροχη γυναίκα που να μην έχει ένα νταλγκά. Με αυτή την δεύτερη κίνηση της επιτρέπουμε να διατηρήσει τον ιδιωτικό της χώρο οπότε ανεβαίνουμε στο 3% των αντρών που μπορεί μια τυχαία υπέροχη γυναίκα να κάτσει να τους ακούσει καθώς ασχολείται με το θέμα της.
   Τρία. Εδώ είναι το σημείο καμπή. Σε αυτό το σημείο ο άντρας πρέπει να γίνεται ο άντρας. Δεν έχει πισωγύρισμα. Τα μάτια, το σώμα, οι κινήσεις των χεριών, όλα εκείνα που υπαγορεύει ο εγκέφαλος και υπηρετεί το σώμα μέχρι τις τριχίτσες του φρυδιού πρέπει να περάσουν αφιλτράριστα και μονοκόμματα προς τη μεριά του θηλυκού. Να καταλάβει το σφρίγος, τον πόθο και την ασυγκράτητη προσμονή. Φίλτρα απαγορεύονται. Η καθαρόαιμη έκσταση κάμπτει και το τελευταίο οχυρό.
   Τέσσερα. Από την ώρα που θα το ξεπεράσουμε είμαστε στο 1%. Τώρα θέλει και λίγη ρέντα. Οι τυχαίες υπέροχες γυναίκες λακίζουν μερικές φορές σε αυτό το σημείο χωρίς να φταίμε σε τίποτε εμείς. Μπορεί απλά να θυμηθούν κάτι. Είναι σα τα ψάρια που ξεαγκιστρώνονται. Πρέπει να είμαστε τόσο κρύο αίμα σαν να έχουμε ήδη τραβήξει μαλακία και μετά ξαφνικά αρχίζει στη TV τσόντα. Ότι κάτσει κι ότι αρπάξει ο πούτσος μας. Δε θέλει μαστίγωμα. Με το που φύγει, αν φύγει, η τυχαία υπέροχη γυναίκα εμείς βάζουμε το χέρι στο τσεπάκι και τραβάμε έξω το lexotanile. Τι ; Έ, όχι, ένας άντρας αυτού του επιπέδου εμπειρίας με τις τυχαίες υπέροχες γυναίκες έχει πάντα επισκεφτεί κορυφαίους ψυχολόγους και μάλιστα σε σειρές εξαντλητικών συνεδριών μέχρι να καταλάβει ότι σαν τα ηρεμιστικά δεν έχει. Μετά περνάει από νευρολόγο και του τα γράφει πατ κιουτ. Οπότε, το lexotanile και άλλη μια μπύρα.
     Πέντε. Το κατούρημα. Στο κατούρημα έρχεται να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και δεν πρέπει να του επιρρίπτουμε μομφές. Είναι στο χέρι μας. Ένας τέτοιας ηλικίας και εμπειρίας άντρας σπάνια κατουράει σαν τσουνάμι. Ο προστάτης του επιτρέπει να κάνει έναν μικρό κύκλο διαλογισμού κατά τη φάση πέντε. Εδώ λοιπόν σας θέλω να είστε συκεντρωμένοι. Κλείνουμε τα μάτια και φανταζόμαστε ότι μια τυχαία υπέροχη γυναίκα είναι καθισμένη στη λεκάνη και κρατάει με τρυφερότητα το υπαίτιον. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην πάντα δημιουργική αντρική φαντασία. Εκείνο που σας διαβεβαιώ είναι ότι έτσι, με αυτή τη σειρά των χειρισμών, όποια και να είναι η έκβαση, θα είμαστε πάντα σίγουροι, θα έχουμε τέλος πάντων την αίσθηση, ότι
    βαστάμε τα πράγματα στα χέρια μας.
  

1 σχόλιο:

  1. η μ...α τέχνας κατεργάζεται, δια χειρός τυχαίας υπέροχης γυναίκας.
    άστα να πάνε, το λογοτεχνικό πεδίο τελευταία προσανατολίζεται με επιμονή σε πολύ ειδικές κατευθύνσεις. Με ωραίο και διαφορετικό περιτύλιγμα κάθε φορά, οφείλω να ομολογήσω.,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

εντυπώσεις ;