Τρίτη, Μαρτίου 30

θέτε ή δε θέτε ;

 

   Θέλω κι εγώ να γεμίσω ένα μπαλκόνι κόσμο.Όϊ στα ψέματα. Κανονικά και παρά το νόμο. Υπολογίζω ότι αν ρίξω και το διαχωριστικό με το διπλανό ακατοίκητο διαμέρισμα βγαίνει ένα γύρω γύρω μπαλκονάκι 24 μέτρα με 1,5 πλάτος, διαιρώ μισό λεπτό ...μούμπλε μούμπλε, χωράει μα τον Τουτάτη 96 άτομα. Βγάλε τα 6 που κάτι θα τους τύχει και δε θα έλθουν, θάμαστε και άνετα. 

    Τι θα κάνουμε ; Θα κρατάμε ο καθένας μια κατσαρόλα και μια κουτάλα, πρέπει να την φέρει ο καθένας από το σπίτι του να ταιριάζει στην παλάμη του. Βάλτε το γάντι στο ένα χέρι.

   Θα αρχίσουμε να χτυπάμε τις κατσαρόλες και δε θα σταματήσουμε, ούτε στο μπαλκόνι, ούτε στις τρεις κλούβες που θα μας στριμώξουνε, ούτε στη ΓΑΔΙΘ, ούτε στον εισαγγελέα, ούτε στο γυρισμό μας προς τα σπίτια μας με την ημερομηνία στο χέρι, ούτε το βράδυ 12 τη νύχτα, ούτε στα τρελοκομειοφόρα, ούτε στο βλαμενάδικο το ίδρυμα που θα μας χώσουνε, ούτε όταν θα μας ρίξουνε σε καταστολή με την ένεση, γιατί και το όπιο που θα μας δώσουνε θα είναι σαν και τη ζωή που μας απέμεινε, placebo. Μάλιστα μετά το όπιο, εκτός που θα βαράμε τη κατσαρόλα ακόμα πιο δυνατά θα τραγουδάμε πιο παράφωνα κι από τον μαλάκα εκεί στις ομπρέλλες του Ζαλλόγκου, του Ζογκόλόγκου, του Ζογγολόπουγκου, του πως τον λένε τον ψιχαλοφοβικό.

   Άει στα κομμάτια πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;