Σάββατο, Αυγούστου 23

...execute dumb ideas beautifully

     Τι να παίξουμε σήμερα ; Τις νοσοκόμες ;  Ένα ζευγάρι σάκους του μποξ ; Μήπως να μη παίξουμε at all ; Το λέω γιατί καμιά φορά δε σου περνάει από το μυαλό. Ότι μπορούμε και να μην παίξουμε. Δε θα σταματήσει η μπάλλα να γυρίζει, όλα καλά θα πάν.
     Τι να παίξουμε σήμερα ; Το βάτραχο και το φιλί ; Την μοιραία κοιμωμένη ; Έχεις μισήσει τα παραμύθια ; Δε νομίζω. Το μόνο που έχεις μισήσει είναι το παραμύθιασμα. Σε βλέπω ευέξα..λλη γι αυτό το λέω. Πιάνεις την τρίχα στον αέρα πάλι και την κάνεις καραβόσχοινο. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα σκυλιά τρέχουν και κρύβονται κάτω από τραπεζάκια. Κι εγώ μπορώ, ξέρεις. Να αναπτύξω αμυντική συμπεριφορά εννοώ. Να επιδείξω αμέλεια. Ο παραμυθάς μπορεί να το βουλώσει για πάντα. Απλά νόμιζα ότι οι καλοί παραμυθάδες είναι ευχή στην εποχή.
     Τι να παίξουμε σήμερα ; Καουμπόυδες και άλογα ; Ινδιάνους και μπλέ πίπες ; Τους υπουργούς πολιτισμού ; Τους πλανητάρχες ; Αφεντικά και δούλους ; Δε βαρέθηκες γαμώτο την εξουσία ;  Δηλαδή πως να το πω... δε βαρέθηκες ρε γαμώτο την εξουσία ; Δε σου φέρνει ζαλάδα η κορυφή ; Σε βλέπω εκεί πάνω και σε σιχαίνομαι. Εσύ σε γουστάρεις ;
     Τι να παίξουμε σήμερα ; Άκου ! Εγώ λέω το κορίτσι και το αγόρι !  Τι ορθάνοιξες τα μάτια ; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα λες ; Νομίζεις ! Τι κοιτάς ρε αποσβολωμένη ; Είναι παλιό παιχνίδι αλλά θα σου αρέσει. Ο καθένας ασχολείται με εκείνο που του χάρισε η φύση ανάμεσα στα σκέλια του. Τι...   Είναι ηλίθια ιδέα ; Δε πειράζει ρε μαλάκα..
     Ας προσπαθήσουμε να την διεκπεραιώσουμε με ταλέντο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;