Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

Ο ποπός της γειτόνισσας

Βγαίνοντας από την πυλωτή εκνευρισμένος από την γειτόνισσα που ο κώλος της εξέχει (έχει τζιπ) τρομάζεις έναν διερχόμενο με μηχανάκι. Αυτός για να σε μουντζώσει με προσήλωση χάνει ένα επόμενο κόκκινο φανάρι, αναγκάζοντας τον ταξιτζή να φρενάρει για να μην τον σκοτώσει και ο καφές του ταξιτζή πέφτει φυσικά στο κουστούμι του αγουροξυπνημένου τραπεζικού. Εκείνος λοιπόν επιστρέφει στο σπίτι για άλλαγμα και βρίσκει όλα τα sexy εσώρουχα της γυναίκας του απλωμένα στο κρεβάτι και αυτήν να τραγουδάει στο ντούζ μετά από πολύ καιρό. Φεύγει να προσλάβει ντετέκτιβ και αμελεί να διεκπεραιώσει ένα αίτημα δανείου για μια σημαντικότατη επένδυση πάρκου με ηλιακούς συλλέκτες. Σε δυό μέρες ξαφνικά προκηρύσσονται εκλογές και τα πάντα ..όλα παγώνουν. Έτσι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι σε μια τουλάχιστον περίπτωση ο κώλος της γειτόνισσας ανέτρεψε το σχεδιασμό για πράσινη ανάπτυξη αυτής της χώρας.
Ο δύστυχος νεαρός πολιτικός μηχανικός που έλιωσε (τη μάνα) για να πάρει πτυχίο είναι βέβαιος ότι με την υλοποίηση δυό τριών ενεργειακών πάρκων θα φέρει τα πρώτα χαμόγελα (φράγκα) στο σπίτι και κοιμάται ήρεμος μέχρι τις 12 αγνοώντας την ροή των πραγμάτων κάτω στο δρόμο. Η μάνα ίσως να τον χαρακτηρίσει άχρηστο και έτσι σε μια τουλάχιστον περίπτωση μπορούμε να πούμε ότι ο κώλος της γειτόνισσας ευθύνεται για το χάσμα των γενεών.
Πίσω στο σπίτι, η τζουτζούκα βγαίνει από το μπάνιο και για κακή της τύχη βλέπει απλωμένο πάνω από τα εσώρουχά της ένα λεκιασμένο στα επίμαχα σημεία παντελόνι και ένα σημείωμα που γράφει " άντε, καλή διασκέδαση..." Παρορμητικά παίρνει τον έτσι τηλέφωνο και του ακυρώνει το ραντεβουδάκι. Ο έτσι πρόκειται να χειρουργήσει άλλους δυό μέχρι τις 10 αλλά συγχυσμένος αφήνει τα πάντα.. όλα στους βοηθούς και πηγαίνει για μπύρες. Ένα τόσο δα μικρό νυστέρι ξεχνιέται από το άγχος εντός του δύστυχου που πλήρωσε χοντρά από πάνω και από κάτω για να έχει, πως το λένε ..high treatment και από εδώ και πέρα θα λέει σε κάθε γνωστό να φύγει και να χειρουργηθεί στην Αγγλία. Έτσι μπορούμε να πούμε οτι σε μια τουλάχιστον περίπτωση ο κώλος της γειτόνισσας απέτρεψε την εμπέδωση εμπιστοσύνης στο Εθνικό μας Σύστημα Υγείας.
Ο απλήρωτος και υβρισμένος ταξιτζής για να ηρεμήσει τραβάει στο αεροδρόμιο για καφέ. Μισή ώρα μετά παίρνει έναν Σουηδό που πηγαίνει στο Hayatt απέναντι και εντελώς συγχυσμένος λέει στο συνάδελφο στο σιμπι ένα γαμώ το Μακεδονία μου γαμώτο. Ο Σουηδός είναι επίτροπος στον OHE σε θέματα διακρίσεων και εν γένει ρατσιστικών συμπεριφορών. Ετσι μπορούμε να πούμε οτι σε μιά τουλάχιστον περίπτωση ο κώλος της γειτόνισσας ευθύνεται για την αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής στην εμπέδωση φιλοελληνικού κλίματος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.
Δεν νομίζω να θεωρείτε υπερβολικούς τους ισχυρισμούς μου...
Και εγώ δε θέλω να σας κουράσω με άλλες αναγωγές.

Αν ρωτήσετε τον απερχόμενο πρωθυπουργό ποιος φταίει για την πλημμελή πραγματοποίηση των οραμάτων του, εσείς τώρα ξέρετε ε... ; Ξέρετε σίγουρα ποιος φταίει σε μια τουλάχιστον περίπτωση.
Και ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας για τον επόμενο ; Να μάθει τους Έλληνες από μικρή ηλικία, αντί να βρίζουν τον κώλο της γειτόνισσας με σφιγμένα δόντια, να τον ορέγονται και να τον ονειρεύονται καθώς ξυπνούν για τη δουλειά.
Σας φαίνεται ο επερχόμενος να μπορεί να διδάξει στον Έλληνα να ζεί απελευθερωμένος συναισθηματικά και σεξουαλικά; Σ'αυτή την (μία τουλάχιστον) περίπτωση έχετε ένα ευοίωνο μέλλον...

Καλημέρα είπαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;