Κυριακή, Σεπτεμβρίου 1

μη κοιμάσαι ολόγυμνη


  
    Όταν το τριζόνι εξαντλήθηκε, η σιωπή έγινε τόσο ανάρμοστη που εκείνη ξύπνησε.  Η σιωπή συχνά σε ταράζει, ιδιαιτέρως εάν είναι επίμονη ή εσωτερική. Η κοπέλα γύρισε μπρούμυτα κι άλλαξε τη γεωμετρία του σώματός της με το σεντόνι. Ρανίδες δροσιάς πιτσίλισαν την επιδερμίδα. Ανατρίχιασε ευχάριστα στις θηλές και στα ακροδάχτυλα. Έβγαλε ένα πνιχτό γελάκι, εκείνο που δε μπορείς να κρατήσεις πίσω όταν ευχαριστιέσαι. Άπλωσε τα χέρια και χάιδεψε τα υπόλοιπα δροσερά κομμάτια του στρωσιδιού μέχρι που όλες οι θερμοκρασίες εξισώθηκαν. Έστριψε δυο φορές το κορμάκι της για να ξυπνήσει όλα της τα παραρτήματα, ιδιαιτέρως εκείνα γύρω από την κοιλιά της. Μετά τεντώθηκε και τράβηξε το σώμα κρατώντας το σιδερένιο κεφαλάρι. Και μετά δοκίμασε να ανοίξει τα μάτια.
      Δεν υπήρχε δωμάτιο !
      Ένας μονόκερος τραβολογούσε το κλήμα για να φτάσει στα τσαμπιά.
      Σφάλισε βιαστικά τα βλέφαρα και γέλασε με ήχους. Κατερίνα το χάνεις, σκέφτηκε. Γύρισε πάλι ανάσκελα. Δε βρήκε δροσερό σεντόνι. Τράβηξε ένα αχρησιμοποίητο μαξιλάρι  και το βόλεψε στα σκέλια της. Ανάμεσα. Έβγαλε ένα πνιχτό γελάκι, εκείνο που δε μπορείς να πνίξεις όταν φχαριστιέσαι. Μετά δοκίμασε πάλι να ανοίξει τα μάτια.
     Δεν υπήρχε μονόκερος !
     Τρείς χήνες περπατούσανε σαν βασιλικές ακόλουθοι παριστάνοντας ότι οπωσδήποτε ξέρουν, προς τα που πάνε.
     Σφάλισε πάλι τα βλέφαρα και γέλασε με ήχους. Μάζεψε το κορμί της σε στάση εμβρύου. Έπιασε να τρίβει τα δάχτυλα των ποδιών κι εκείνα ανταπόδωσαν την ευχαρίστηση. Μετά μάζεψε τα χέρια και τα σφήνωσε ανάμεσα στα πόδια της. Τα τράβηξε μέχρι που ακούμπησε την επιδερμίδα στο  πιο ευαίσθητο σημείο. Έβγαλε ένα πνιχτό γελάκι, εκείνο που δε μπορείς να μαζέψεις πίσω όταν ευχαριστιέσαι. Μετά άνοιξε τα μάτια για τα καλά.
     Εκείνος κοιμόταν.
     Το τριζόνι φώναξε μια φορά ΤΡΙ ΤΡΙ. Αυτό ήταν.
     Η κοπέλα σηκώθηκε να ταΐσει τα ζαρκάδια. Αυτός σάλεψε.
     Αποζήτησε χάδια.
     Εκείνη γύρισε στο κρεβάτι. Τον κράτησε για λίγα δεύτερα σφιχτά ακουμπώντας τα στήθια της στην πλάτη του και πλέκοντας τα πόδια της στα δικά του. Μετά άφησε ένα πνιχτό γελάκι να ξεφύγει. Από ‘κείνα. Που δε μπορείς να..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;