Δευτέρα, Ιουνίου 10

παραγγείλτε μια άλλη κοινωνία, κανένα πρόβλημα

      Έτσι εξηγείται λοιπόν που χάνουνε ψηφοφόρους. Φταίνε οι ψηφοφόροι . 

      Ξαφνικά ο λαός έγινε ένα μάτσο φασισταριά, Μακεδονομάχοι, ανάλγητοι, νεοφιλελέ, αγνώμονες, ανίκανοι να διαβάσουν τις εξελίξεις, βολεψάκηδες, ανυπόμονοι, φλούφληδες,αγνώμονες, επιπόλαιοι, αντιφατικοί, θεωρητικολόγοι, περιπλανώμενοι παντογνώστες που δεν ξέρουν την τύφλα τους, οπότε καλό θα ήταν ο Σύριζα να αναλάβει την κηδεμονία τους μέχρι να ενηλικιωθούν. Μήπως είναι καλή ώρα να καταργηθούν οι εκλογές ; Αφού, από ότι φαίνεται ο λαός πάει να βγάλει τα μάτια του με τα δάχτυλά του, προλαβαίνει ο Συριζα να το προλάβει...
      Ξαφνικά υπάρχουν μονάχα δύο ιδεολογίες σε όλο το φάσμα της κοινωνίας. Οι πεφωτισμένοι αριστεροί και οι νεοφιλελεύθεροι κρυφοφασίστες. Δεν υπάρχουν άτομα και διαφορετικότητες. Είναι άσπρο μαύρο. Μαζί μας ή στο σκοτάδι.
     Ξαφνικά υπάρχουν τρεις περίοδοι στην Ελληνική πολιτική ιστορία. Χούντα 7,  κάτι ανάμεσα 40 χρόνια χαμένα, Σύριζα μόνο 4 ο καημένος. Ούτε καν Παπανδρέου. Εκεί στα 40 χρόνια εξαϋλωμένος.
     Ξαφνικά η αντιπολίτευση είναι μια κατάσταση στην οποία ο Συριζα δε γίνεται να βρεθεί, είναι λάθος, κάτι εδώ είναι σάπιο, δε μπορεί ... όχι δε γίνεται είναι αδιανόητο.
     Ξαφνικά όλοι όσοι δε μας λιβανίζουν στις παρέες και στους δρόμους είναι βλαμμένοι.
     Βλαμμένοι. Όχι ζημιωμένοι. Βλαμμένοι.
Η επιλογή της λέξης δεν καμουφλάρεται με ΥΓ.

    Εγώ τη βλέπω την επόμενη κίνηση.
    Θα παραγγείλουν μια άλλη κοινωνία.

    Και έχει τεράστια πλάκα το εξής....
    Για τις μεταρρυθμίσεις ας πούμε... τώρα είναι αδύνατον να τα βάλει κανείς με τα κεκτημένα των συντεχνιών οπότε χρειάζεται υπομονή, αλλά 40 χρόνια οι άλλες κυβερνήσεις μεταξύ των οποίων υπήρξαν και μεγάλης εμβέλειας και διευρυμένης εντολής πολυκομματικές, όλες ήταν ανίκανες ενώ ο λαός τότε ήταν καλλιεργημένος έτοιμος & ώριμος για μεταρρυθμίσεις....
     Για τη διαφθορά ας πούμε, 40 χρόνια, με τους λοπωδύτες ...ευάλωτους και ανοργάνωτους οι άλλοι δε θέλανε να χτυπήσουν την απατεωνιά αλλά τώρα ο Συριζα ήθελε, όμως τους βρήκε πολύ πιο πονηρούς και οργανωμένους... και τελικά όλα θα παραγραφούν λόγω ικανότητας του εγκλήματος.
      Για την υγεία ας πούμε, 40 χρόνια δεν ήμασταν νησιωτική χώρα ή χαοτικός φαρμακολάγνος λαός, απλά η αναλγησία του "κράτους" χτυπούσε κόκκινο σε μια χώρα που ήταν εύκολο να νοσηλευτεί και με ιατρικό προσωπικό υπεράνω χρημάτων, αλλά τώρα όλοι ζητάνε σε πέντε χρόνια να καταργηθούν τα ράντζα σε μια ειδική με εφτακόσια νησιά και από πάνω είναι στενά και τα δημοσιονομικά πλαίσια.
      Για τις απεργίες, στα κέντρα υγείας ας πούμε, οι απεργοί είναι υποκινούμενοι και ταλαιπωρούν άδικα την κοινωνία ( Σκουρλέτης 11.6 ) . Οι απεργοί πρώτη φορά δεν είναι εργαζόμενοι αλλά πιόνια.
     
   Και το κορυφαίο : Να ρε... πάρτε ένα Μητσοτάκη να μάθετε.... με πόση σιγουριά το λένε ότι ο Μητσοτάκης θα αποδειχθεί χειρότερος υπηρέτης του ΝΑΤΟ και της ΜΕΡΚΕΛ από τον Αλέξη, χειρότερος διαχειριστής της 90% ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ -ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και χειρότερος άνθρωπος σε αρχές και φιλοδοξία υστεροφημίας... αυτή η σιγουριά είναι... είναι το καλύτερο.. ότι

...μόνο εμείς μπορούμε να οδηγήσουμε τη χώρα εμπρός. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ !  ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ !   Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ , ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ .

   Λοιπόν , συγνώμη Σύριζα,  αλλά μου φαίνεται ότι βλέπω ανάμεσά σας μερικούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Ξέρεις άμα κοιτάς για το κακό μονάχα απέναντι, είναι φυσικό να βλέπεις το κακό μονάχα απέναντι. Για να κοιταχτείτε μεταξύ σας ρε λεβεντόπαιδα.

   A... και πού είστε, ο Παπανδρέου όταν ήτανε να εκλεγεί κανένας απόμενος πάντα είχε στο τσεπάκι μια προβοκάτσια της τελευταίας εβδομάδας, ΕΦΙΑΛΤΕΣ και πούτσες μπλέ , ρίξτε την εγκαίρως...δε μπορεί, κάτι σάπιο θα έχει ανακαλύψει το χαλκείο για τον αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;