Τετάρτη, Μαρτίου 18

randevú

    Να πηγαίνεις νωρίτερα !
    Θέλω να πω, στο μέρος που είναι να την συναντήσεις, την εκάστοτε, εκείνη που ποθείς, να προσέρχεσαι εγκαίρως. Όχι μοναχά για να τη δεις που θα 'ρχεται,, αλλά κυρίως, για να ζήσεις τη χαρά να περιμένεις . Αχ ..τι υπέροχη που είναι, εκείνη η γλύκα της μικρής αιώνιας προσμονής.
    Να πηγαίνεις νωρίτερα !
    Εκείνη μάλλον θα 'λθει, μα οι ανάσες που θα γίνουν αλαφιάσματα, ο φόβος μην ξεχάστηκε ή μήπως πήγε σε άλλο μέρος, η αδημονία σου να φανεί με κείνο το περπάτημα που έχεις διεξοδικά αναλύσει και καρέ καρέ απαθανατήσει , η δίψα σου για τη θωριά της σιλουέτας που θα σκίσει φέτες το σοκάκι, η πείνα των ματιών σου για το σχήμα της, το ολόγραμμά της που θα το προβάλλεις, πριν την ώρα του, στους τοίχους, ζωγράφος μανιακός εσύ, με μούσα του μια οπτασία, μην αμελήσεις να τη ζήσεις.
     Να πηγαίνεις νωρίτερα !
     Ακόμα κι αν αργεί εκ συστήματος εκείνη, πήγαινε εσύ εγκαίρως. Βούτα στην αγωνία μέχρι τα μαλλιά και κράτησε την ανάσα σου. Ρώτησε ερωτήματα τον εαυτό σου, γέμισε μνήμες το μυαλό σου, άκου τη δίψα σου, προσπάθησε να τη μυρίσεις να έρχεται. Κάθε τικ τακ απ' τη γωνιά μπορεί να είναι από το πόδι της σταλμένο. Εμβατήριο για πέτρα, έρωτα και δυό αυθάδικα ξύλινα τακούνια. Ε, μη το χάσεις.
    Να πηγαίνεις νωρίτερα !
    Να είσαι πάντα ένα κλικ μπροστά. Εκείνος που αναμένει τη μεγάλη άφιξη, έχει στον έρωτα μια γεύση μούρλια. Είναι στη σωστή θερμοκρασία για να καταναλωθεί, αχόρταγα, βουλιμικά. Είναι μαριναρισμένος με αίσθησες σε εκγρήγορση, σωταρισμένος πόθους και ολάκερος σχεδόν πασπαλισμένος, με αγγιγμάτων που έγιναν πληγές, μυρωδικά. Είναι εκεί, ακουμπησμένος όμορφα σε μια γωνιά με θέα στην άφιξη και σιγοψήνεται στην ίδια του την κάψα. Ποιός θέλει κάτι τέτοιο να το χάσει ; Όχι εσύ .
   Για αυτό σου λέω...
   Να πηγαίνεις νωρίτερα ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;