Τετάρτη, Αυγούστου 5

black sabbathογεννημένος


Maths first ...
  1.  Γυναικοδουλειά που δε την πληρώνεις, και μάλιστα με ένα ... αξιοσέβαστο τίμημα, περνάει στη λήθη σούμπιτη. 
   2.  Άμα είσαι Σαββατογεννημένος οι γυναικοδουλειές που σου αναλογούν είναι από αυτές που δεν περνούν στη λήθη σούμπιτες .
  =>  Η ωραία Ελένη δεν είναι η περίπτωσή σου... Του Σαββατογεννημένου, εννοώ...  Η περίπτωσή σου είναι η Κλυταιμνήστρα . Με τα χέρια προσφάτως ξεπλυμένα.

    Ο θυμόσοφος λαός πιστεύει ότι οι Σαββατογεννημένοι είναι αλαφροΐσκιωτοι, δηλαδή
βλέπουν φαντάσματα και στοιχειά, αλλα eke;ina ποτέ δεν τους πειράζουν. Δεν αναφέρει τίποτε για την περίπτωση που οι ίδιοι, οι Σαββατογεννημένοι πάνε και "πειράζουν" όσα στοιχειά και φαντάσματα βρούν μπροστά τους. Τις περιπτώσεις αυτές ο θυμόλογος λαός μας δεν τις πιάνει στο στόμα του. Πρέπει να είναι από τις μη διαχειρίσιμες. Στη σφαίρα του θρύλου.  Οι Θρύλοι είναι οι ανεξερεύνητες πτυχές της αμαρτίας .
     Για να καταλάβεις ένα θρύλο πρέπει να περάσεις μία νύχτα Σαββάτου με κάποια Κλυταιμνήστρα μέσα στο ΦραγκοΚάστελλο. Να ακούσεις τις οπλές των αλόγων. Να ιδρώσεις και να ξεϊδρώσεις τρεις φορές. Και το ξημέρωμα να ξεπλύνεις τα χέρια της στη θάλασσα. Και μετά το πρόσωπό σου. Τις πληγές σου όχι. Μόνο το πρόσωπο. Οι πληγές από Κλυταιμνήστρες είναι παράσημα. Τότε θα εμπεδώσεις το θρύλο με ένα αντίδωρο...  θα πάψεις να είσαι αλαφροϊσκιωτος.

     Η πρώτη Κλυταιμνήστρα δεν ήταν καμιά άσχημη... ήταν η αδελφή της ωραίας Ελένης. Κατά τις μαρτυρίες άλλων ο Αγαμέμνων μάλλον παντρεύτηκε τελικά τη λάθος αδελφή, αν αναλογιστούμε ότι δε πρόλαβε και να μας τα γράψει. Γενικώς αυτοί που προλαβαίνουν να μας τα γράψουν, την αυτοβιογραφία τους που λέμε εμείς,  έχουν κάνει ...ΤΙΣ βαρετές επιλογές στα μουνιά. Και ακούνε και κακή μουσική, έχω παραδείγματα. Αλλά ποιός τους γαμεί. Εδώ μιλάμε για τους Σαββατογεννημένους, αφού.

    Οι Σαββατογεννημένοι, το λοιπόν, χωρίζονται σε δυό υπο-κατηγορίες : 
    Σε λευκοσαββατογεννημένους και μαυροσαββατογεννημένους ( on a Black Sabbath ) . 
    Οι δεύτεροι κάνουν ...ΤΙΣ ενδιαφέρουσες επιλογές στη μουσική και στα μουνιά. 

    Οι Σκορπιοί Σαββατογεννημένοι δεν είναι λευκοσαββατογεννημένοι. Ό,τι ωροσκόπο και να έχουν, πόσο μάλλον δε Λιοντάρι. Αυτά δε τα λέει ο θυμόπρωκτος λαός μας αλλά τα ταρώ. Όπου τα Ρώ είναι τα επόμενα από τα Πι και τα πριν από τα Σιγμα. Ρω + Πι Vs Πι & Ρω, βάλε και το σίγμα,  φτου και βγαίνει ο περι ου ο λόγος Πέ ρη ς .  
   
   ( Σα 31/10/1964  & μετά Σα 24/10/2015 ΦραγκοΚάστελλο to be reborned or not to be γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα ενώ ο θρύλος ως ποινή )

    Καλύτερα να προσέχεις τι εύχεσαι . Ακόμη κι όταν είσαι ένας Iron Man. 

https://www.youtube.com/watch?v=5s7_WbiR79E 

 
 

      

    

     
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;