Σάββατο, Απριλίου 22

η αναβολή της χαράς

   πάρε το ηλιοβασίλεμα σπίτι σου για να το βλέπεις με την ησυχία σου, αποθήκευσε το αγαπημένο σου πρόγραμμα τώρα, με τη βοήθεια της εφαρμογής joydelay.com , κράτησε τα χαρούμενά σου σερβίτσια στο ντουλάπι για ένα επίσημο τραπέζι, μη τηλεφωνάς στον αδελφό σου αν δεν είναι η γιορτή του.
    Ψάξε το κινητό σου, πέφτει ένα αστέρι. Μην επιστρέφεις ένα βλέμμα φλέρτ, πήγαινε πρώτα να το σκεφτείς, μην απαντάς στις προσβολές, πήγαινε πρώτα να τις χωνέψεις.
    Να κρατιέσαι στο σεξ, δε λέει να δείξεις την απόλαυσή σου, τόσο γρήγορα, μη τρως το παγωτό σου πριν να στρίψεις στο στενό, δε κάνει να σε βλέπουνε πασαλειμένο, μη βγάζεις τα παπούτσια σου στην παραλία, μη φιλιέσαι δημόσια, περίμενε.
    Ότι μπορείς να αναβάλεις σήμερα μη το αφήνεις να ο αναβάλεις αύριο. Γίνε master της αναβολής. Έτσι θα ταιριάξεις με το μότο της εξέλιξης. Πρόσφερε τώρα και περίμενε να απολαύσεις στο φινάλε.
Όλο το εργασιακό, ασφαλιστικό και κοινωνικό μοντέλο εδράζεται στους υπομονετικούς ανθρώπους
    Μην αφήνεις το παιδί σου να παίξει, πρέπει να γίνει ο πρώτος των πρώτων. Μην παρκάρεις εδώ & τώρα, μπορεί να έχει κάτω από το σπίτι σου, μην αγοράζεις το τέλειο φουλάρι, μπορεί να πετύχεις ένα τελειοτελειότερο. Και παρατήρησε τον κόσμο στη φωτογραφία. Κοίτα μια αφελέστατη γιαγιάκα...
    Κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Κράτησε το καλύτερο για έπειτα... Όταν θα έλθει η ώρα , ποιός τη χάρη σου. Πάτησε πάνω στον σύνδεσμο joydelay.com για να εισπράξεις.

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;