Πέμπτη, Ιουλίου 28

BRE ( AST ) XIT

     Εκείνη τη χρονιά , αν θυμάμαι καλά το δύο χιλιάδες εφτά ή οχτώ ο Θεός απηύδησε μ' εμάς και αποφάσισε πλέον να πάρει δραστικά μέτρα. Με μια αριστοτεχνική παρέμβαση στα μάτια των αντρών εξαφάνισε τα βυζάκια οριστικά και αμετάκλητα. Ενώ έβλεπες μια θεσπέσια γυναίκα, στο σημείο που θα ήτανε κανονικά οι μαστοί υπήρχε μια σκούρη γκρί κορδέλα με τέσσερα κεφαλαία γράμματα.  T  I  Y  P ...
      T. I.Y.P  = ( This is your punishment )
    Τις πρώτες εβδομάδες οι άντρες σαστισμένοι επιχείρησαν να παρακάμψουν την τιμωρία. Κυκλοφόρησαν γυαλιά με ολογράμματα βυζιών από τη μέσα μεριά, ομοιώματα κάθε είδους για να τα τοποθετούν κάτω από το σεντόνι στο κρεβάτι δίπλα τους, βγήκανε πεπόνια με κερασάκι στο κοτσάνι, ροζ μπάλλες χάντμπωλ και πόλο. Όλες αυτές οι απόπειρες έγιναν αντιληπτές από το ανώτερο Ον και συντρίφθησαν πάραυτα. Τα γυαλιά θόλωναν, τα ομοιώματα πλαδάρωναν, οι μπάλλες ξεφούσκωναν και τα πεπόνια κολούσαν στα χέρια ένα ζουμί που μύριζε σκουπιδίλα. 
    Ύστερα εμφανίστηκαν οι πρώτες κινήσεις πολιτών και αλληλέγγυων τις οποίες ο Θεός από καιρό είχε αποφασίσει να μην τις παίρνει σοβαρά. Με εκείνα και τα άλλα μέχρι το δύο χιλιάδες δέκα είχαν εξανληθεί όλα τα αποθέματα αναμνήσεων και του σχήματος και της γεύσης και της υφής από τα δύστυχα μυαλά των αντρών ώστε πλέον η λέξη στήθος να εξομοιωθεί με λέξεις όπως μολύβι, σκαλοπάτι, φαράσι, ακίδα και νομοσχέδιο. 
     Στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν ήταν ομοιογενείς οι αντιδράσεις. Οι Βρετανοί ίδρυσαν πανάκριβα ερευνητικά ιδρύματα όπου σπούδαζες νευροχειρουργική με σκοπό να επαναφέρεις στην πρότερη κατάσταση τον αμφιβληστροειδή και τα οπτικά νεύρα των αντρών. Οι Σκανδιναβοί έπιναν περισσότερο τα βράδια. Οι Πρώην Ανατολικοί έχτισαν φράχτες και από τη μέσα μεριά κρέμασαν πλαστικές μπάλες κομένες στη μέση γεμάτες με γύψο καλλιτεχνίας μισό μισό με σιλικονούχα πρόσθετα. Οι Ιταλοί προσκάλεσαν υπέρβαρους Γερμανούς και τους έκλεβαν τα μπλουζάκια για να κάθονται στις Pub με τις κοιλιές και τα βυζιά να κρέμονται προσπαθώντας να συντηρήσουν τουλάχιστον τις στοργικές αναμνήσεις της ανατροφής τους από τις γιαγιάδες τους. Οι Έλληνες πάλι άρχισαν να πηγαίνουν με Ryan Ιταλία.  
     Γύρω στο δυό χιλιάδες δεκα πέντε, ο Θεός αποφάσισε να κοιτάξει με άλλο μάτι αυτήν την τιμωρία. Έριξε σε κάθε χώρα από μια κοτρώνα με χαραγμένους κανόνες.  Στην Ελλάδα η κοτρώνα έπεσε σύριζα στη Βουλή, όπως έπεσε ο Σύριζα στη βουλή σα κοτρώνα. Τη διαβάσαμε κι έγραφε...
    1. Θα κόψετε το τσιγάρο εντός της βουλής και των πέριξ καφέ .  Δύο νούμερα .
    2. Θα κόψετε όλες τις αποδείξεις στις ταβέρνες. Έξι νούμερα.
    3. Θα κόψετε τις μαλακίες στα γήπεδα.  Τρία νούμερα.
    4. Θα κόψετε το βήχα στους φασίστες . Πέντε νούμερα. 
    5. Θα κόψετε το κοκορέτσι. Ένα νούμερο. 
        Με το πέρας της επιτυχούς αξιολόγησης θα αποκτήσετε το φώς σας. Τα σουτιέν θα γεμίσουν και πάλι με τα αντικείμενα του πόθου σας. Και θα τα βλέπετε crystal clear.
       Ο λαός διχάστηκε. Πολλοί λέγανε ότι ακόμα και με πλήρη φοροαποφυγή αν μπαγλαρώσουμε μερικούς Χρυσαυγίτες θα έχουμε τη χαρά αρκετών ευμεγέθων μαστών. Άλλοι έλεγαν οτι πέντε νούμερα δε τα αγνοείς, δεν τα ααααγνοείς. Το κοκορέτσι ούτε ένας δε το χαλάλιζε για ένα ψωρονουμεράκι βυζί. Και γενικά η συζήτηση κατέληξε γύρω από το χόμπυ της αποφυγής έκδοσης αποδείξεων. Ο υφυπουργός οικονομικών μάλιστα, διαισθανόμενος ενδιαφέρον έδωσε για κάθε νούμερο που προέρχεται από συμμόρφωση στον ΦΠΑ εκτός από τη χρά του μεγάλου σουτιέν μπόνους έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ. 
       Ο Άλεξ κατά την προσφιλή του τακτική προκάλεσε δημοψήφισμα.  
       Το δημοψήφισμα διατυπώθηκε ως εξής : BREASTXIT vs ΑΠΟΔΕΙΞΗ . Όλες οι άλλες οδηγίες θεωρήθηκαν δευτερεύουσες. Θα γίνει την Κυριακή 7 Αυγούστου. 
       Τι θα ψηφίσουμε ;    























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;