Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

μια είδηση

 Καθώς τα πλάνα χαμηλώνουν και συ, αμφιβάλλεις, εάν πρόκειται για μια καλλιτεχνική φωτογράφιση ή για ρεπορτάζ

  

   Διαβάζεις ότι είναι ένα ακόμα γεγονός της ρέουσας ιστορίας της ανθρωπότητας . Είναι πραγματικότητα κι όχι σκηνοθεσία. Συμβαίνει τώρα, στο έτος 2023.

       Είναι λήψεις ρεπόρτερ καλεσμένου με όλες τις τιμές από το καθεστώς του Εκουαδόρ για να απαθανατιστεί και να διαφημιστεί (!) παγκόσμια μια ...επιτυχία.60.000 άντρες συνελήφθησαν χθες σε μια γιγάντια επιχείρηση κατά της μαφίας. 20.000 από αυτούς θα περάσουν τη ζωή τους σε κελιά των 100 ατόμων με 2 νιπτήρες και 2 ουρητήρες. Ξεκινώντας από χθες το βράδυ.


    Και τώρα ; Τώρα που ακόμη μια κρεατομηχανή αλέθει κιμά από απογόνους , γέννες μανάδων που η καθεμία άντεξε με την κοιλιά της μέχρι το λαιμό για μήνες , πέρασε τις ωδίνες του τοκετού και ανάθρεψε ένα παιδί περιμένοντας με κομμένη την ανάσα αν θα γλυτώσει από τη βοή και τη μανία της εθνικής του κατάντιας το ερώτημα που μπαίνει είναι για όλους μας : 

  Πώς ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ της παγκόσμιας κοινωνίας των Εθνών και τι κατάληξη θα έχει ; Κι αν 60.000 μητέρες κλάψουν απόψε ταυτόχρονα σε μια γωνιά του πλανήτη, τι κραυγή θα ακουστεί ; 

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;