Σάββατο, Σεπτεμβρίου 2

κυριολεκτώ

  Ο άντρας λέει, έδωσε το ένα πλευρό για να φτιαχτεί η γυναίκα και μετά ο Πλάστης γύρισε και του είπε :
  - Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
Και μετά ο άντρας την πήρε και φύγανε ; Που να πάνε ; Για ύπνο ; Ο ένας με το ένα πλευρό πληγή χαίνουσα ; Και η άλλη με τα πλευρά της κομπλέ αδύναμο φύλο ;
  Δε κολλάει το story, συγγνώμη κι όλας. Σκέφτομαι δηλαδή μήπως η γυναίκα έδωσε ένα πλευρό για να φτιάξουν τον άντρα, αλλά δε θα το έκανε ποτέ, αφού ο μόνος λόγος που θα αποχωριζότανε το ένα πλευρό της μια γυναίκα θα ήτανε για να φτιάξει ένα φτερό για το παιδί της. 
   Δε κολλάει το story με τον Πλάστη αγοράκι. Τέλος.
   Ο άντρας... γιατί στην ευχή να φτιάχτηκε πρώτος ; Εγώ νομίζω πως ο Πλάστης ήτανε γυναίκα, δε μου κολλάει αλλιώς το σενάριο. Και γι αυτό η γυναίκα έχει αυτή την ένφυτη βεβαιότητα ότι, τον άντρα, τον περνάει γεννεές δεκατέσσερις.Κυριολεκτώ.
   Να, κάνε ένα πείραμα... Διηγήσου σε μια χαλαρή  γυναικοπαρέα ένα ερωτικό story όπου ο άντρας χειραγώγησε πλήρως την ερωμένη του... Ούτε που θα σε ακούνε. Τα κινητά τους θα σκαλίζουνε. Σε άντρες να το διηγηθείς αφού , δε μπορείς να το υποστηρίξεις...
   Μετά κάνε το ανάποδο. Διηγήσου σε μια γυναικεία ομήγυρη την ιστορία ενός ζευγαριού στο οποίο η γυναίκα είχε το τιμόνι. Όλες θα κουνάνε το κεφάλι με μια κατάφαση τύπου ένα κι ένα κάνουν δύο. Και θα κρέμονται από τα χείλη σου. Σου λέει... να ένας άντρας που ξέρει τι τους γίνεται.
   Και μετά έρχεται η βαρεμάρα. Κυριολεκτώ. 
   Η Μαλβίνα έλεγε... " Να επιβληθεί η γυναίκα ; Τι να τον κάνει όμως έναν άντρα που του επιβάλλεται ; Να επιβληθεί ο άντρας ; Ποιός άντρας που τιμά το φύλο του έχει πρόβλημα με την επιβολή ; " 
    Δηλαδή και καλά η Μαλβίνα δεν ήξερε ποιό είναι το ισχυρό φύλο ; Απλώς σε μια βαρετή εποχή γυναικοκρατίας έριχνε άδεια να πιάσει άντρα. Όλοι οι φόβοι της αποδείχτηκαν βάσιμοι. Η Μαλβίνα δεν μπόρεσε να αποκτήσει τον σύντροφο που θα άρμοζε σε μια Μαλβίνα.
    Δε θέλω να είμαι ένας άντρας που τιμά το φύλο του. Να μου λείπει το βύσσινο. Δε θέλω να είμαι το παράδειγμα καμιάς. Κορίτσια δώσαμε. Κυριολεκτώ.Ας παραμείνουμε έτσι. Ίσοι στην ανυπαρξία μας.
    Το ένα φύλο να τρίβει στο άλλο τις ευθύνες του, σε μια ανηλεή διαμάχη εν ποτηρίω. Το ένα φύλο να ξύνει τις πληγές του άλλου. Το ένα φύλο να πατάει πάνω στο άλλο για να ανελιχτεί. Και αφού ανελιχτεί να κόβει το μήλο και να το δαγκώνει, εξασφαλίζοντας το αποτύπωμά του στο προπατορικό επίτευγμα.
    Αμάρτημα ; Ε, όχι και αμάρτημα... Μη χέσω !   Κυριολεκτώ.
  
 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;