Κυριακή, Ιανουαρίου 5

wrong password...

 Μπήκε το 20, γυρνούσε δεκαετία. Χαρτί :

  Πάνω πάνω έγραψα : θέλω φέτος τον παράδεισο. Όποιο κι αν είναι το τίμημα. Πρέπει να πέσω από ένα μπαλκόνι για να γίνω ήρωας ; Κάποιου ήρωας δε θα γίνω ; Ένας συμβολισμός για τους μυριάδες συναισθηματικώς παρίες ; Πρέπει να μετακομίσω ; Υπάρχει τόπος που να διευκο..λύνει τα χέρια ; Γιατί δουλευταράς στις σχέσεις είμαι. Πού, να εγκατασταθώ τέλος πάντων, για να ενταχθώ σε περιβάλλον που δεν αποψιλώνει τους ανθρώπους του ;

   Ο μεγάλος αδελφός της ευρυζωνικής παγκόσμιας κοινότητας ανταποκρίθηκε :
   wrong password..σφάλμα 17.. έχεις δυσλειτουργικό λογισμικό.. μη αποδεκτός σε όλα τα περιβάλλοντα ΚΠΚ (καθεστώς προστασίας από κακόβουλες εισβολές) .  Έχεις ακόμα 2 προσπάθειες ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΛΩΣΗΣ .

  Έσκισα και τσαλάκωσα τη σελίδα δυσαρεστημένος .

  Πάνω πάνω τώρα έγραψα : πέταξέ τα όλα , αφού σε ρίχνουν, δεν αξίζουν δυό παράδες. Μπορείς να συντάξεις μερικές ετυμηγορίες, να τις αρχειοθετήσεις στον μηχανισμό σου εσωτερικών υποθέσεων και να κλείσεις τους φακέλλους. Πέταξε τις ανεπαρκείς φιλίες, πέταξε το περιβάλλον σου, απόρριψε ακόμα και τις επιρροές τους στο καλάθι των αχρήστων σου. Καθώς οι ενοχλητικώς ανεπαρκείς θα σωριάζονται στην εκτίμησή σου, εσύ θα μπορείς να συλλέξεις υλικά από τόσα συντρίμμια και να στήσεις έναν ευρύτερο συναισθηματικώς προσωπικό χώρο. Ίσως να κερδίσεις και αρκετό χρόνο. Ε ; win win  

  Ο μεγάλος αδελφός απάντησε :
  wrong password .. σφάλμα 231 .. κάδος ήδη γεμάτος .. Θέλετε να διαγράψετε οριστικά όλους αυτούς ; Κατόπιν δε θα έχετε πρόσβαση ή δυνατότητα ανάκλησης σχέσεων. Έχεις ακόμα 1 προσπάθεια ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΛΩΣΗΣ .

   Έσκισα και τσαλάκωσα τη σελίδα φουρτουνιασμένος. Ολοφάνερα λάθος επιλογή γαμώτο.
Τι μαλακίες κάνω ;
   Πήρα άλλο χαρτί.
 
   Πάνω πάνω τώρα έγραψα, η σωστή κοστολόγησή σου ! Τι αξίζεις ρε μαλάκα ; Πέντε ή εφτά παράδες ; Εαν δε καταλήξεις ... μια σειρά από αποτιμήσεις για ό,τι σου έτυχε θα είναι αίολες. Σκέψου , σκέψου και ρίξε μέσα στο σέϊκερ το απόσταγμα, βάλε λίγο Καμύ, λίγο Σάρτρ και λίγο Μπέκετ , βάλε πάγο να καταλαγιάσουν τα φουντώματα, πέρασέ το από ένα κόσκινο να κατακρατήσει τις προσωπικές πικρίες και χτίσε το όνειρό σου με τα σωστά υλικά. Μετά, άφησέ το να κρυώσει, σέρβιρέ το σε ολοκάθερο διάφανο ποτήρι και ξεκίνα να πίνεις μέρα τη μέρα, με την πρώτη πρωϊνή σκέψη οδηγό.  Αποκλείεται να πας χαμένος !

  Ο μεγάλος αδελδός απάντησε :
  correct password.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εντυπώσεις ;